o-SOLAR-PANELS-HOUSE-facebook_converted

A műanyag ablak, ajtó beépítés, csere és kereskedelem országos szinten elismert mestere, a Balogh -Therm az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a nyílászáró értékesítés mellett ügyfelei elégedett, egyre gyarapodó számú táborának:

A beépítéseket minősített szakemberek végzik saját járműparkkal:

Kifejezetten figyelünk a pontos, előre leegyeztetett időpontok precíz, az ügyfeleinket tisztelő betartására.

Díjtalan helyszíni felmérést végzünk komoly szakértelem alapján, azaz:

Ügyfeleink kérésére díjtalanul elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol szakmai, műszaki és esztétikai szempontokat figyelembe véve nyújtunk segítséget a legjobban megfelelő termékek kiválasztásához.

Árajánlat készítés:

A helyszíni felmérésünk, vagy az Ön által megadott méretek és darabszám alapján egy napon belül elkészítjük komplett árajánlatunkat.

Ablakok és ajtók kiszállítása:

Saját járműveinkkel végezzük a kiszállítást az építkezés helyszínére. Ez garanciális szempontból is fontos, hiszen így elkerülhetők azon szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia a helytelen szállítás miatt, de ügyfeleink személyesen, a telephelyünkön maguk is átvehetik igény szerint a megrendelt terméket.

Nyílászáró beépítés szabad nyílásba:

Az építkezés során ha elérkezik a falazás azon szakaszába, amikor a nyílászárók már beépíthetők az elkészült szabad nyílásokba, szakembereink a helyszínen végzik a beépítést rögzítő füllel, vagy tokon keresztüli rögzítéssel, garanciával.

Nyílászáró bontás-beépítéssel:

Amennyiben egy már meglévő régi nyílászárót kíván cserélni, szakembereink elvégzik a régi nyílászáró szakszerű bontását, majd ebbe a nyílásba beépítik az újonnan vásárolt nyílászárót, természetesen garanciával.

Nyílászáró beépítés utáni takarólécezés elkészítése:

Szolgáltatásain között szerepel a nyílászárók beépítéséhez szükséges szerelési hézag (purhab hézag) szakszerű eltakarása különböző szélességű, alakú és színű takarólécekkel, melyeket igény esetén cégünk biztosít a munka során.

Párkányozás: párkányok felszerelése:

Elvégezzük a nyílászáró beépítése során/után a külső párkányozást, illetve a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését.

Kávafal helyreállítás vakolással vagy gipszkartonnal:

Beépítő szakembereink vállalják a kávafal helyreállítást vakolással vagy gipszkartonnal amennyiben erre igény merül fel a nyílászáró bontása és beépítése során. Szükség esetén tapéta felrakását, vagy a fal készre festését is elvégezzük.

Garázskapu beépítése:

Minden nálunk vásárolt garázskaput kérésre kedvezményes áron beépítünk a helyszínen. Természetesen vállaljuk a nem nálunk vásárolt garázskapuk beépítését is.

Redőny és rovarháló felszerelése:

A nyílászárókhoz megrendelt árnyékolástechnikai eszközök beépítését, felszerelését garanciával vállaljuk.

Garanciális ügyintézések:

A garanciális ügyintézés fontos szempont nálunk,  és megrendelőink érdekeit szolgálja. Munkatársaink készek nyomon követni a nyílászárók „garanciális életét”, így minden esetben azonnal tudnak intézkedni a felmerülő garanciális problémák elhárításában.

Számukra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb! Mi ÖNÖKÉRT VAGYUNK, hívjanak bátran minket!