+36 30 091 6535

4622, Komoró, Táncsics u. 10.

Balogh Therm

Önökért dolgozunk

Válasszon minket ha a minőséget keresi

Szolgáltatásaink

Országszerte vállaljuk az általunk forgalmazott termékek szakszerű beépítését, garanciával!

Beszámítjuk régi fa ablakát, ajtaját, amennyiben velünk cserélteti nyílászáróit!

Minőségi nyílászáró-cserét kizárólag előzetes helyszíni felmérés alapján lehet kivitelezni. A felmérés során kollégánk a cserélni kívánt nyílászárókat méretvételezi, majd az Ön elképzelései alapján mindenre kiterjedő árajánlatot készít. Szolgáltatásunk díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Árajánlatot helyszíni felméréskor készítünk, de lehetőség van telefonon vagy e-mailben is árajánlat kérésre. Az Önök elképzelései alapján próbáljuk a lehető legjobb megoldást megtalálni. Új építésű ingatlanok esetén a rendelkezésre álló tervrajz megkönnyíti munkánkat. Szolgáltatásunk díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Várjuk jelentkezését megadott elérhetőségeinken!

A raktárkészletből megrendelt nyílászárók kiszállítását egyeztetett időpontban, saját gépjárműveinkkel, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye terültén belül vállaljuk felár ellenében.

Új építésű házak esetén vakolt vagy vakolatlan szabad nyílásba történő beépítés. A nyílászárók megrendelése majd beépítése kizárólag helyszíni felmérés alapján történik, a meglévő tervrajz csak irányadó. 

Az új nyílászárókat tokon keresztül tokrögzítő csavaros rögzítéssel, vagy beépítő fülek használatával rögzítjük a kialakított kávába, majd purhab kitöltéssel szigeteljük a szerelési hézagokat.

A bontással járó beépítés a leggyakoribb nyílászáró csere folyamat: először a meglévő, régi tok kerül kibontásra a falazatból (lehetőség szerint minél kevesebb roncsolással), majd a szabad nyílások kialakítása után az új műanyag nyílászárók rögzítése következik.

Amennyiben az ügyfélnek nincs szüksége a kibontott fa szerkezetű régi nyílászárókra, úgy azt kollegáink a munka végeztével díjmentesen elszállítják, illevte a kibontott mennyiség függvényében jóváírjuk a nyílászáró csere munkadíjából. 

Munkáinkat megtekintheti referenciáink között.

A bontás-beépítéssel történő nyílászáró cserét követően a hagyományos beépítése túl vállaljuk a teljes falkáva helyreállítást, azaz a kőműves munkát is. Így a nyílászáró csere után Önnek nem kell külön kőművest keresnie, megoldást nyújtunk, komplett munkát végzünk. Ez abban az esetben sem akadály, ha meglévő nyílászárója kapcsolt gerébtokos, vagy belső redőnytokkal rendelkezik.

Munkáinkat megtekintheti referenciáink között.

A hagyományos nyílászáró beépítést követően a szerelési hézagok eltűntetése történhet takarólécezéssel. Ez az eljárás például panellakások esetében belső illetve külső oldalon is megoldást nyújt beépítést követően, hiszen műanyag takaróléceink UV állók.

Amennyiben nem az adott nyílászáró csere része a párkány szerelés, hanem szeretné lecserélni, korszerűsíteni meglévő párkányait, (pl. szigetelést követően) úgy rövid határidővel, helyszíni felmérés alapján végezzük külső- és belső párkányok felhelyezését.

Rövid határidővel, helyszíni felmérést követően külső- és belső árnyékolástechnikai eszközök, rovarhálók szakszerű szerelését is vállaljuk: reluxa, sávroló, szalagfüggöny, műanyag vagy alumínium redőny (külső, felső vagy vakolható tokos, illetve kézi vagy motoros vezérlésű), harmonika ajtó, különféle szúnyoghálók (hagyományos, elhúzható, nyitható).

Amennyiben az adott ingatlan külső szigetelését tervezik, úgy a kültéri árnyékolástechinkai eszközök helyszíni felmérését kizárólag a szigetelés és a színezés elkészülte után vállaljuk, az esetleges méretproblémák elkerülése érdekében.   

Szolgáltatásaink

Beépítés szabad nyílásba

Új építésű házak esetén vakolt vagy vakolatlan szabadnyílásba történő beépítés. A nyílászárók megrendelése majd beépítése kizárólag helyszíni felmérés alapján történik, a meglévő tervrajz csak irányadó.  Az új nyílászárókat tokon keresztüli tokrögzítő csavaros rögzítéssel, vagy beépítő fülek használatával rögzítjük a kialakított kávába, majd purhab kitöltéssel szigeteljük a szerelési hézagokat.

Bontás-beéptés

A bontással járó beépítés a leggyakoribb nyílászáró csere folyamat: először a meglévő, régi fatok kerül kibontásra a falazatból (lehetőség szerint minél kevesebb roncsolással), majd a szabad nyílások kialakítása után az új műanyag nyílászárók rögzítése következik. Amennyiben az ügyfélnek nincs szüksége a kibontott fa szerkezetű régi nyílászárókra, úgy azt kollegáink a munka végeztével díjmentesen elszállítják, illevte a kibontott mennyiség függvényében jóváírjuk a nyílászáró csere munkadíjából.  Munkáinkat megtekintheti referenciáink között.

Falkáva helyreállítás

A bontás-beépítéssel történő nyílászáró cserét követően a hagyományos beépítése túl vállaljuk a teljes falkáva helyreállítást, azaz a kőműves munkát is. Így a nyílászáró csere után Önnek nem kell külön kőművest keresnie, megoldást nyújtunk, komplett munkát végzünk. Ez abban az esetben sem akadály, ha meglévő nyílászárója kapcsolt gerébtokos, vagy belső redőnytokkal rendelkezik. Munkáinkat megtekintheti referenciáink között.

Árnyékolástechnika

Rövid határidővel, helyszíni felmérést követően külső- és belső árnyékolástechnikai eszközök, rovarhálók szakszerű szerelését is vállaljuk: reluxa, sávroló, szalagfüggöny, műanyag vagy alumínium redőny (külső, felső vagy vakolható tokos, illetve kézi vagy motoros vezérlésű), harmonika ajtó, különféle szúnyoghálók (hagyományos, elhúzható, nyitható). Amennyiben az adott ingatlan külső szigetelését tervezik, úgy a kültéri árnyékolástechinkai eszközök helyszíni felmérését kizárólag a szigetelés és a színezés elkészülte után vállaljuk, az esetleges méretproblémák elkerülése érdekében.   

Takarólécezés

A hagyományos nyílászáró beépítést követően a szerelési hézagok eltűntetése történhet takarólécezéssel. Ez az eljárás például panellakások esetében belső illetve külső oldalon is megoldást nyújt beépítést követően, hiszen műanyag takaróléceink UV állók.

Párkány felszerelés

Amennyiben nem az adott nyílászáró csere része a párkány szerelés, hanem szeretné lecserélni, korszerűsíteni meglévő párkányait, (pl. szigetelést követően) úgy rövid határidővel, helyszíni felmérés alapján végezzük külső- és belső párkányok felhelyezését. Amennyiben az ügyfélnek nincs szüksége a kibontott fa szerkezetű régi nyílászárókra, úgy azt kollegáink a munka végeztével díjmentesen elszállítják, illevte a kibontott mennyiség függvényében jóváírjuk a nyílászáró csere munkadíjából.  Munkáinkat megtekintheti referenciáink között.

Helyszíni felmérés

Minőségi nyílászáró-cserét kizárólag előzetes helyszíni felmérés alapján lehet kivitelezni. A felmérést követően tudunk mindenre kiterjedő árajánlatot készíteni. Szolgáltatásunk díjmentes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Árajánlat készítés

Árajánlatot helyszíni felméréskor készítünk, de lehetőség van telefonon vagy e-mailben is árajánlat kérésre. Az Önök elképzelései alapján próbáljuk a lehető legjobb megoldást megtalálni. Új építésű ingatlanok esetén a rendelkezésre álló tervrajz megkönnyíti munkánkat. Szolgáltatásunk díjmentes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár: Várjuk jelentkezését megadott elérhetőségeinken!

Kiszállítás

A raktárkészletből megrendelt nyílászárók kiszállítását egyeztetett időpontban, saját gépjárműveinkkel Szabolcs-Szatmár-Bereg megye terültén belül vállaljuk felár ellenében.

Beépítés szabad nyílásba

nyílászáró beépítés szabad nyílásbanyílászáró beépítés szabad nyílásba

Bontás-beépítés

beepites03Bontás-beépítés nyílászáró csere

Falkáva helyreállítás