+36 30 091 6535

4622, Komoró, Táncsics u. 10.

Balogh Therm

BEJÁRATI AJTÓK

Egyedi és szabvány méretben

BEJÁRATI AJTÓ

VÁLASZTHATÓ AJTÓPANELEKKEL

műanyag bejárati ajtó antracit wesel
Antracit színű bejárati ajtó fix oldalvilágítóval, Wesel ajtópanellel

Műanyag bejárati ajtóink a teleüveges, osztott vagy a tömör staduros kiviteleken túl különböző ajtópanelekkel is rendelhetőek. PVC és HPL bejárati ajtópaneleink széles választékban alap illetve díszüvegezéssel, vagy akár tömör kivitelben is elérhetőek. Kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak, színtartósak, ellenállnak csapadéknak és a napsütés okozta UV-sugárzás káros hatásainak. A panelek különböző vastagságban, akár acél vagy MDF merevítéssel is rendelhetőek (24mm, 44mm, 48mm).

PVC ajtópanelek vákuumformázási technológiával készülnek: a panelek mintázata az ajtólap részét képezi, a síkból nagyobb mértékben kiemelkedik.

A HPL ajtópanelek erős, stabil lemezből készülnek és teljesen sík felületűek: dekoratív, szálcsiszolt alumínium rátétekkel egyedivé teszik a bejárati ajtót.

Aktuális árakkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken. 

Műanyag bejárati ajtó antracit Waren
Antracit színű műanyag bejárati ajtó, Waren ajtópanellel, fix oldalvilágítókkal
Fehér műanyag bejárati ajtó fix oldal- és felülvilágítókkal, Hamburg ajtópanellel, katedrál üvegezéssel
Fehér színű műanyag bejárati ajtó fix oldal- és felülvilágítókkal, Hamburg ajtópanellel, katedrál üvegezéssel
Antracit műanyag bejárati ajtó, Waren
Antracit színű műanyag bejárati ajtó, INOX ajtópanellel, tolópajzzsal

Általunk beépített bejárati ajtók

műanyag bejárati ajtó
műanyag bejárati ajtó
műanyag bejárati ajtó

AJTÓPANEL KATALÓGUSAINK

Az alábbi katalógusokban megtekinthető teljes kínálatunk. Minden ajtópanel rendelhető tömör illetve üvegezett kivitelben.  A gyártási idő az ajtópanel színétől illetve a kiválasztott üveg típusától függ. További információkkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken.

Marshall ajtópanelek

PVC vákuumformázott és modern megjelenésű INOX HPL ajtópanelek alap, katedrál vagy díszüvegezéssel. A katalógusban megtalálható a szín illetve az üvegválaszték is. Aktuális árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

S-Line ajtópanelek

PVC vákuumformázott és modern megjelenésű HPL ajtópanelek alap, katedrál vagy díszüvegezéssel. A katalógusban megtalálható a szín illetve az üvegválaszték is. Aktuális árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Gava ajtópanelek

PVC vákuumformázott ajtópanelek alap, katedrál vagy díszüvegezéssel. Aktuális árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Gava HPL ajtópanelek

HPL ajtópanelek alap, katedrál vagy díszüvegezéssel. Aktuális árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Marshall ECO ajtópanelek

ECO bejárati ajtók raktárkészleten elérhetőek, szabvány 1000 x 2100mm-es méretben. Ettől eltérő méretben gyártásra is készülnek ajtók. Gyártási idő kb. 6 hét. Az ECO bejárati ajtók kizárólag fehér színben, belefé nyíló kivitelben, tömör vagy üvegezett panellel (csak gríz üvegezéssel) rendelhetőek. Panelkínálat az alábbi katalógusban. Aktuális árakkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken.