+36 30 091 6535

4622, Komoró, Táncsics u. 10.

Balogh Therm

MDF BELTÉRI AJTÓK

Egyedi és szabvány méretben

BELTÉRI AJTÓ

egyedi és szabvány méretben

mdf beltéri ajtó egyedi méret cpl
CPL felületű egyedi méretre gyártható beltéri ajtó

Kínálatunkban megtalálhatóak magyar szabvány méretben rendelhető beltéri ajtók, illetve egyedi méretre gyártott beltéri ajtók, teli, díszcsíkos vagy üvegezett kivitelben, utólag szerelhető átfogó tokkal. Az ajtók alap esetben BB zártesttel készülnek, de rendelhető PZ illetve WC (belül elfordítható ajtózár) zártesttel is. A beltéri ajtókhoz többféle típusú kilincs elérhető: katalógusunk alább megtekinthető. A kilincs nem alaptartozéka az ajtóknak.

mdf beltéri ajtó szabvány méret
Szabvány méretű MDF beltéri ajtó
Szabvány méretű MDF beltéri ajtó
Szabvány méretű MDF beltéri ajtó
Szabvány méretű MDF beltéri ajtó
Szabvány méretű MDF beltéri ajtó

BELTÉRI AJTÓ KATALÓGUSAINK

Egyedi méretű beltéri ajtók

Kizárólag az OPTIMA termékcsaládból készülnek egyedi méretre gyártott beltéri ajtók (maximum 1100mm szélességig és 2200mm magasságig). Ezek a beltéri ajtók CPL felületűek – megegyeznek az EGGER bútorlapcsalád felületeivel. Kialakítás szerint gyártható egyszárnyú, kétszárnyú vagy akár tolóajtó kivitelben is: teli, díszcsíkos és üvegezett ajtólapokkal. 

Az alábbi katalógusban megtalálható a szín illetve az üvegválaszték is. Aktuális árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Szabvány méretű beltéri ajtók

Magyar szabvány méretű beltéri ajtók (750, 900 vagy 1000mm szélesség és 2100mm magasság). Ezek a beltéri ajtók dekorfóliás felületűek. Kizárólag a katalógusban feltüntetett kivitelekben rendelhetők. A katalógusban megtalálható a szín illetve az üvegválaszték is. Aktuális árakról érdeklődjön elérhetőségeinken!

Beltéri ajtókhoz választható kilincsek