+36 30 091 6535

4622, Komoró, Táncsics u. 10.

Balogh Therm

PÁRKÁNY

MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM KIVITELBEN

A műanyag nyílászárók kiegészítője a könyökölő, azaz a párkány. Műanyagból elérhető az anyagában fehér párkány, vagy a fóliázott színes párkány. A PVC könyöklőket felszerelés előtt végzárókkal minden esetben el kell látni, illetve beépítés után a párkányon lévő védőfóliát el kell távolítani. Alumínium párkány fehér és színes kivitelben (RAL színek) elérhető.

Anyagában fehér műanyag párkány

Ez egy univerzális termék, mely egyaránt funkcionál beltéri ablakkönyöklőként és kültéri ablakpárkányként. Gazdaságos megoldásként elsősorban műanyag nyílászárókhoz javasoljuk. Felhelyezése egyszerű, könnyű súlyú, ellenáll a nedvességnek, könnyű a tisztítása. Tisztítása kizárólag oldószermentes anyaggal történhet! 

Színes, fóliás műanyag párkány

A színes fóliás párkányok keményített műanyagból készülnek, színtartó kopásálló, karcálló fóliával ellátva. Elsősorban színes műanyag nyílászárókhoz javasoljuk, hiszen színazonosságának köszönhetően illeszkedik a színes ablakokhoz, egységes hatást keltve. Kizárólag beltéren használható! Tisztítása oldószermentes anyaggal történhet! 

Anyagában fehér műanyag párkány
Anyagában fehér műanyag párkány
Fehér végzáró
Fehér végzáró
Fóliázott színes műanyag párkány
Fóliázott színes műanyag párkány
Színes végzárók
Színes végzárók

Extrudált alumínium párkány

A gyártási technológiának köszönhetően kivételesen erős és időtálló megoldást jelent, mely jól ellenáll az időjárás viszontagságainak. Modern kialakítású, színtartó felületű. Nem rozsdásodik és sokféle színvariációban rendelhető RAL színskála alapján. Tisztításkor oldószermentes anyaggal történhet. Az alumínium párkányokat végzárókkal minden esetben el kell látni felszerelés előtt.

Alumínium párkány kizárólag rendelésre elérhető, készleten nem tartunk.

extrudált alumínium párkány
Extrudált alumínium párkányok