+36 30 091 6535

4622, Komoró, Táncsics u. 10.

Balogh Therm

REDŐNY

MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM KIVITELBEN

Osztott kombi redőny beépített lehúzható szúnyoghálóval
Osztott kombi redőny beépített lehúzható szúnyoghálóval

A redőny napjaink legelterjedtebb külső árnyékolástechnikai eszköze. Számos kivitelben és működtetési típusban gyártható, a különféle gyártási módoknak köszönhetően egyedivé varázsolhatja az épületek homlokzatát. A külső árnyékolók előnye, hogy a napsugarak 70 – 80 % – át az ablaküveg előtt állítják meg.

Gurtnis redőny

Kézi működtetésű redőny. Anyaga lehet PVC (fehér színben UV álló) vagy extrudált alumínium (fehér, színes, vagy faerezetes-famintás változatban). Kivitel szempontjából lehet hagyományos, vagy beépített (lehúzható) szúnyoghálóval kombinált. Redőnyeink zajcsillapító kefével ellátott redőnylefutóval és csapágyazott  redőnytengellyel készülnek a stabilabb működés érdekében. Tartozékuk a redőnyautomata.

Alumínium redőny dió famintás színben
Alumínium redőny dió famintás színben
Lindab tokos fehér műanyag redőny
Lindab tokos fehér műanyag redőny

Motoros redőny

Csőmotorral működtetett  alumínium redőnyeink kapcsolóra is köthető, programozható távirányítóval vezérelt rádiófrekvenciás, nyomatékérzékelős motorral készülnek, melyek akár az okosotthon vezérléssel is összehangolhatók. A  különböző teljesítményű motoroknak köszönhetően a redőny méretétől függetlenül szinte bármely redőny motorizálható.

Kialakítás

Külsőtokos redőny:
 – Hagyományos
(lindab tok, lemeztokvég, műanyag léc/láb)
 – Alu tokvéges (alu tokvég, alu/ lindab tok, műanyag léc/láb, fémtengely)
– Alumínium redőny 
– Vakolható tokos (alu tokvég, alu/ lindab tok, műanyag vagy alumínium léc/láb, fémtengely)

A vakolható tokos redőny kialakításának köszönhetően szinte észrevétlenül belesimul az épület homlokzatába, ezért új építésű ingatlanoknál az egyik legesztétikusabb árnyékolástechnikai megoldás.

Felsőtokos (ráépíthető) redőny:
Szerelhetőség szerint belülről, alulról nyitható kivitel, valamint vakolható kivitelben. Műanyag nyílászárók esetén praktikus választás: a nyílászáróval együtt, egy egységet alkotva építhető be. Kétkamrás rendszer, tökéletes hőszigetelés biztosít.

Külsőtokos redőny
Külsőtokos redőny
Felsőtokos redőny
Felsőtokos redőny
Felsőtokos redőny
Felsőtokos redőny
Felsőtokos kombi redőny
Felsőtokos kombi redőny beépített lehúható szúnyoghálóval